SPRINGSALE 50% | ANVÄND RABATTKODEN ”SPRINGSALE” I KASSAN | Fri frakt | Fria Byten 

ikoner
ikoner ikoner
ikoner0

 

Harlem Travel Pants | Black

Exclusively available at our webshop, limited restock.

 

MultiFUNctionality

 

Hållbarhet genom multiFUNktionalitet - Vi designar våra Oeko-Tex® certifierade plagg för maximal livslängd och multiFUNktionalitet  för att du ska kunna använda så få plagg som möjligt till så många äventyr som möjligt, så länge som möjligt.

 

 

Eivy Fabric

 

Dina drömmars underställstyg - Oeko-Tex® certifierad fyrvägsstretch med borstad insida håller dig torr och varm. Ogenomskinligt, snabbtorkande, fukttransporterande och UPF50+ solskyddande.

 

 

Sublimation Printing

 

Keep it clean - Vår vattenfria print-teknik förorenar inget vatten och skapar inget avfall då restprodukterna från processen återvinns och återförs i produktionen.

 

 

Pack light, go minimal

 

Pack light, go minimal - Färre plagg, fler äventyr med våra multiFUNktionella kläder designade för vart du än ska.

 

 

 

Autumn Bloom

Lätt att packa, lätt att matcha.

Ord från grundaren


"Idén till Eivy föddes under en säsong i St. Anton, Österrike. Att packa lätt var nödvändigt och det jag tog med mig var tvunget att fungera i så många situationer som möjligt. Jag hade sedan länge sytt egna neckwarmers för att värma mig när jag åkte snowboard, och alltid älskat estetiken inom streetwear. Detta resulterade i min innovation: MultiFUNktionella underställ med integrerad fleecefodrad krage.

Jag drivs av frihet, minimalism, hållbarhet, fashion och funktion. Mitt mål är att det ska synas i varenda Eivy-produkt. Stay #unboredonboard forever."

Anna Vister, grundare & kreativ chef