0

Kerrasto | Icecold Tights - Autumn Bloom | Large

Paras kerrasto lumilautailuun ja lasketteluun Trikoot on valmistettu joustavasta, nopeasti kuivuvasta ja kosteutta siirtävästä materiaalista.

Niiden sisäpinta on kevyesti harjattu ja pitää sinut kuivana ja lämpimänä.

€59,95
  • Nopea jäljittävä toimitus

Paras kerrasto lumilautailuun ja lasketteluun

Trikoot on valmistettu joustavasta, nopeasti kuivuvasta ja kosteutta siirtävästä materiaalista. Niiden sisäpinta on kevyesti harjattu ja pitää sinut kuivana ja lämpimänä. Materiaali on läpinäkymätön ja UPF50 suojattu, joten tuote sopii kaiken laiseen toimintaan. Korkea vyötärö antaa lämpöä ja mukavuutta ja leveä reuna pitää trikoot paikallaan. Litteät saumat ehkäisevät hiertymiä. Vyötäröön sisäänommellussa taskussa voit säilyttää niin avaimet kuin hissikortin. Monitoimitrikoot Icecold Tights sopivat käytettäväksi niin arkena kuin treeneissä.
Åre-tunturin kupeessa sijaitsevassa muotitalossa, Eivy kehittää monitoimituotteet kevyeen pakkaamiseen ja lukemattomiin seikkailuihin. Stay #unboredonboard forever.
Kangas: läpinäkymätön Oeko-Tex® sertifioitu 85 % Polyester & 15 % Elastan jossa UPF50+ aurinkosuoja, kehitetty 2019.
Pakkaus: Kätevä käyttää esim. meikkipussina matkoilla. Valmistettu kierrätettävästä EVA-materiaalista, joten ethän unohda kierrättää, kun se on kulunut.

Mallin pituus 169 cm ja koko S.

True to size, välj din vanliga storlek. Modellen är 169 cm och bär storlek Small.

SizeWaistInseamLength
X-Small586486
Small646688
Medium706890
Large767092

Our trackable international Postnord freight is € 7 / $ 9 and takes between 4-8 days depending on where you live. If you wish to return an item, please fill out our included form, use the packaging you got it in and contact your local post office.