0

Kerrasto | Icecold Tights - Camo Landscape | Large

Monitoimitrikot - Kevyt pakkaus seikkailuihisi Eivyn Icecold Tights tuotteessa käytännöllisyys ja muoti on yhdistetty.

Näistä tulee suosikkisi lumilauta-/ tai laskettelumatkoillasi.

€59,95
  • Nopea jäljittävä toimitus

Monitoimitrikot - Kevyt pakkaus seikkailuihisi

Eivyn Icecold Tights tuotteessa käytännöllisyys ja muoti on yhdistetty.

Näistä tulee suosikkisi lumilauta-/ tai laskettelumatkoillasi. Vyötäröön sisäänommellussa taskussa voit säilyttää niin avaimet kuin hissikortin.

Trikoot ovat neljään suuntaan joustavat ja valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kosteutta siirtävästä materiaalista. Sisäpinta on kevyesti harjattu ja pitää sinut kuivana ja lämpimänä. Litteät saumat estävät hiertymiä ja korkea vyötärö pitää trikoot paikallaan ja antaa lämpöä ja suojaa. UPF50 suojan ja läpinäkymättömyyden ansiosta trikoot soveltuvat kaikkeen harjoitteluun.

Icecold Gaiter Topin kuvio on oma muunnoksemme camo-kuviosta. Inspiraationa metsämaisema, jossa vuoret ja lumihiualeet yhdessä monitoimivuuden kanssa sisältyvät kuvioon.

Åre-tunturin kupeessa sijaitsevassa muotitalossa, Eivy kehittää monitoimituotteet kevyeen pakkaamiseen ja lukemattomiin seikkailuihin. Stay #unboredonboard forever.

Kangas: läpinäkymätön Oeko-Tex® sertifioitu 85 % Polyester & 15 % Elastan jossa UPF50+ aurinkosuoja, kehitetty 2019.

Pakkaus: Kätevä käyttää esim. meikkipussina matkoilla. Valmistettu kierrätettävästä EVA-materiaalista, joten ethän unohda kierrättää, kun se on kulunut.

Mallin pituus 169 cm ja koko S.

True to size, välj din vanliga storlek. Modellen är 169 cm och bär storlek Small.

SizeWaistInseamLength
X-Small586486
Small646688
Medium706890
Large767092

Our trackable international Postnord freight is € 7 / $ 9 and takes between 4-8 days depending on where you live. If you wish to return an item, please fill out our included form, use the packaging you got it in and contact your local post office.