0

Fleecetröja | Redwood Sherpa Jacket - Forest Green | Small

Vår Redwood Sherpa Jacket passar som höst- och vårjacka lika väl som ett mellanlager i backen på din snowboard- eller skidresa.

I år har vi utvecklat designen med foder i stretchig mesh för att göra den ännu mer multiFUNktionell.

999,00 kr
  • Fri frakt
  • Leverans inom 1-2 dagar

Vår Redwood Sherpa Jacket passar som höst- och vårjacka lika väl som ett mellanlager i backen på din snowboard- eller skidresa. I år har vi utvecklat designen med foder i stretchig mesh för att göra den ännu mer multiFUNktionell. Den värmande sherpafleecen är gjord i 22% återvunnen polyester och har Eivys karaktäristiska långa skärning bak för värme och skydd. Redwood Sherpa Jacket har en rejäl YKK-dragkedja framtill, tumhål som håller ärmarna på plats och gör det enkelt att stoppa in muddarna i handskarna.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg/material: 22 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.