0

Fleecetröja | Redwood Sherpa Jacket - Wine | Large

Redwood Sherpa Jacket är vårt varmaste mellanlager.

Denna säsong har vi uppdaterat den med foder i stretchig mesh för att den utöver sin funktion som mellanlager i backen även ska fungera än mer optimalt som en jacka på höst och vår.

999,00 kr
  • Fri frakt
  • Leverans inom 1-2 dagar

Redwood Sherpa Jacket är vårt varmaste mellanlager. Denna säsong har vi uppdaterat den med foder i stretchig mesh för att den utöver sin funktion som mellanlager i backen även ska fungera än mer optimalt som en jacka på höst och vår. Tumhål håller ärmarna på plats vid aktivitet och gör att du enkelt kan stoppa in muddarna i handskarna. Fleecen är varm och den karaktäristiska skärningen som är längre baktill gör att vind och kyla stängs ute. Materialet är tillverkat i 22% återvunnen polyester och dragkedjan är från YKK.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg/material: 22 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.