0

Superundertøy | Icecold Top - Summer Garden X-Small

Originalen.

Vår legendariske undertøy med integrert mykt fleecefôret halsvarmer gjør dagen din i fjelletenda bedre! Undertøyet vårt er utviklet i en snowboardsesong i alpene for å gi maksimal komfort under alle forhold.

699 NOK
  • Rask sporbar levering
  • Pris inkludert toll og mva

Originalen. Vår legendariske undertøy med integrert mykt fleecefôret halsvarmer
gjør dagen din i fjelletenda bedre! Undertøyet vårt er utviklet i en snowboardsesong i alpene for å gi maksimal komfort under alle forhold. Halsvarmeren kan trekkes opp og er perfekt når det er kaldt, noe som gjør at du slipper ekstra plagg på ”Icecold days”.

Plagget er produsert i elastisk, hurtigtørkende og fukttransporterende materiale med myk, børstet innside som holder deg tørr og varm. Toppens flatlocksømmer hindrer gnaging, og plagget er lengre bak for å gi ekstra varme og beskyttelse. De ekstra lange ermenemed integrerte hull til tommelen holder ermene på plass under aktivitet og kan brukes inni hanskene for å tilføre ekstra varme.

Fra vårt motehus ved foten av fjellet i Åre lager vi multifunksjonelle produkter til hele din Unbored Onboard-livsstil.

Stoff: Øko-Tex® FABdry™ Polyester/Elastan

Modellen er 173 cm høy og har størrelse S.

True to size, välj din vanliga storlek. Vid tvekan, välj storleken större. Modellen är 169 cm och bär storlek Small.

StorlekBröstMidjaFramBak
X-Small86826575
Small90866777
Medium94907080
Large98947484

Vi sender pakken med Postnord Varubrev som tar 2-4 dager att nå postkassen din. Er pakken før svær før postkassen får du en tekstmelding eller e-post med bekreftelse og du kan plukke den opp på nærmeste utleveringssted. Vil du bytte eller returnere merker du pakken som RETUR og sender den tilbake til oss så håndterer vi det direkte.