0

Balaclava | Mandy - Bloom |

Eivys balaclava Mandy i mjukt borstad fleece är bäst för alla kalla dagar.

Balaclavan är hjälmkompatibel och tack vare den stora kragen passar den även perfekt som en mer street-inspirerad neckwarmer till vardags.

499,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Eivys balaclava Mandy i mjukt borstad fleece är bäst för alla kalla dagar. Balaclavan är hjälmkompatibel och tack vare den stora kragen passar den även perfekt som en mer street-inspirerad neckwarmer till vardags. Tillverkad i 100% återvunnen polyester.


Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: 100 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.