0

Neckwarmer | Colder - Autumn Bloom | Onesize

Vår neckwarmer i mönstret Autumn Bloom är designad för att kombineras med vårt underställ i samma print eftersom våra hooded modeller på underställ är lägre skurna.

Vid riktigt kallt väder kan det vara skönt att kombinera understället med en extra neckwarmer för maximal värme och komfort.

299,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Vår neckwarmer i mönstret Autumn Bloom är designad för att kombineras med vårt underställ i samma print eftersom våra hooded modeller på underställ är lägre skurna. Vid riktigt kallt väder kan det vara skönt att kombinera understället med en extra neckwarmer för maximal värme och komfort. Tillverkad i vårt underställsmaterial med mjuk och följsamt microfleecefoder.


Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.