0

Neckwarmer | Colder - Blue Orchard | Onesize

Få extra värme och komfort på de kallaste dagarna genom att kombinera våra Colder-neckwarmers med våra hooded underställ som är lägre skurna i kragen.

Tack vare den stretchiga materialet från våra underställ och en mjuk och följsam fleece är denna perfekt att dra upp när det är kallt ute.

299,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Få extra värme och komfort på de kallaste dagarna genom att kombinera våra Colder-neckwarmers med våra hooded underställ som är lägre skurna i kragen. Tack vare den stretchiga materialet från våra underställ och en mjuk och följsam fleece är denna perfekt att dra upp när det är kallt ute.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.