0

Neckwarmer | Colder - Leopard |

För alla Colder days är vår neckwarmer i leopardmönster den ultimata accessoaren på berget och till vardags.

Vårt ikoniska leopardmönster har funnits i vårt sortiment sedan starten och vi var pionjärer med att ta in det i sportmode.

299,00 kr
  • Fri frakt
  • Leverans inom 1-2 dagar

För alla Colder days är vår neckwarmer i leopardmönster den ultimata accessoaren på berget och till vardags. Vårt ikoniska leopardmönster har funnits i vårt sortiment sedan starten och vi var pionjärer med att ta in det i sportmode. Vår grundare samarbetade med sin konstnärsvän Elin Jonsson för att skapa det perfekta leopardmönstret.


Neckwarmern är tillverkad i Eivys underställsmaterial i fyrvägsstretch och fodrad med mjuk microfleece. Kombinera den med vårt underställ Icecold Hood Top Leopard som är lägre skuren i kragen för extra toasty känsla.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.