0

Sport BH |  Cover Up - Bloom | Large

Cover Up är sport-bh:n med längre passform vilket gör att den passar bra för både större och mindre kupor.

Med en mjuk mesh och en rejäl resår passar den bra för medelintensiva aktiviteter i backen eller till yogapasset.

399,00 kr
  • Fri frakt
  • Leverans inom 1-2 dagar

Cover Up är sport-bh:n med längre passform vilket gör att den passar bra för både större och mindre kupor. Med en mjuk mesh och en rejäl resår passar den bra för medelintensiva aktiviteter i backen eller till yogapasset. Många använder även vår Cover Up-modell till surf och materialets solskyddsrating UPF50 gör den optimal för vattenaktiviteter.

Brottarrygg ger bra stöd tillsammans med en följsam mesh och flatlock-sömmar gör att du undviker skav även när du bär ryggsäck. Materialet är fukttransporterande och snabbtorkande precis som våra underställ, det har en solskyddsrating på UPF50 och är ogenomskinligt med fyrvägsstretch för maximal komfort.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.