VI ÄR ÖPPNA 24/7 OCH SKICKAR SOM VANLIGT ✌️

0

Fleece | Redwood Sherpa Jacket - Wine | Medium

Redwood Sherpa Jacket är vårt varmaste mellanlager.

Denna säsong har vi uppdaterat den med foder i stretchig mesh för att den utöver sin funktion som mellanlager i backen även ska fungera än mer optimalt som en jacka på höst och vår.

999 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Redwood Sherpa Jacket är vårt varmaste mellanlager. Denna säsong har vi uppdaterat den med foder i stretchig mesh för att den utöver sin funktion som mellanlager i backen även ska fungera än mer optimalt som en jacka på höst och vår. Tumhål håller ärmarna på plats vid aktivitet och gör att du enkelt kan stoppa in muddarna i handskarna. Fleecen är varm och den karaktäristiska skärningen som är längre baktill gör att vind och kyla stängs ute. Materialet är tillverkat i 22% återvunnen polyester och dragkedjan är från YKK.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg/material: 22 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 78 % Oeko-Tex® Polyester.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

True to size. Modellen är 169 cm och bär storlek Small.

StorlekChest Waist Front lengthBack length
X-Small1081066878
Small1121107080
Medium1161147282
Large1201187484
X-Large1241227686

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.