0

Fleecebyxa | Rest in Fleece Pants - Black | Large

Designade som den ultimata resebyxan för vinterdagarna – Rest in Fleece Pant.

Med en mjuk och varm fleece tillverkad i följsam Oeko-Tex fleece som är 100% återvunnen polyester passar den perfekt på tåget på väg mot nya äventyr.

699,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Designade som den ultimata resebyxan för vinterdagarna – Rest in Fleece Pant. Med en mjuk och varm fleece tillverkad i följsam Oeko-Tex fleece som är 100% återvunnen polyester passar den perfekt på tåget på väg mot nya äventyr. Den fungerar även som mellanlager i backen om du har mellantighta snowboard eller skidbyxor. Byxmodellen har två fickor och en dragsko i midjan.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: 100 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.