0

Fleecetröja | Meg Fleece Cropped - Red | Large

Retrostyle midjekort fleece i 100 % återvunnen Oeko-Tex® Polyester.

Meg Fleece Cropped i retrostyle passar till både berget, resor och äventyr.

799,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Retrostyle midjekort fleece i 100 % återvunnen Oeko-Tex® Polyester. Meg Fleece Cropped i retrostyle passar till både berget, resor och äventyr. Den midjekorta längden ger den mer utrymme för bibs då du undviker bylsiga mellanlager. Fleecetröjans mjuka och varma material i 100% återvunnen polyester håller kylan borta. Dragskon i midjan möjliggör en mängd variationer på styling. Knappar framtill på den högre kragen gör det smidigt att reglera värmen och de integrerade tumhålen ger extra värme och håller ärmarna på plats.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg/material: 100 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.