0

Fleecetröja | Mountain Fleece - Camo Landscape | Large

Fleece i 100% återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester är vår variant av camo-mönster, inspirerat av skogslandskap där våra signifikanta symboler såsom berg, snöflinga och multiFUNktionella ikon finns i mönstret.

Designad för att fungera perfekt både on och off board.

999,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Fleece i 100% återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester är vår variant av camo-mönster, inspirerat av skogslandskap där våra signifikanta symboler såsom berg, snöflinga och multiFUNktionella ikon finns i mönstret. Designad för att fungera perfekt både on och off board. Kombinera den med ett av våra underställ för optimal värme i backen eller bär den med jeans till vardags. Den höga kragen med knäppning gör fleecen både varm och enkel att knäppa upp när du behöver reglera värmen. Ficka fram i kängrumodell och ärmarnas tumhål ger extra värme samt håller ärmarna på plats vid aktivitet. Vår karaktäristiska längre skärning bak är till för att hindra både vind och snö.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg/material: 100 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.