0

Fleecetröja | Redwood Sherpa coat - Rust | X-Small

Lång fiberpälsjacka designad att fungera optimalt både separat och tillsammans med våra underställ.

Rejäl YKK dragkedja gör att du kan reglera värmen och integrerade tumhål håller ärmarna på plats och kan bäras inuti handskarna för extra värme.

1 290,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Lång fiberpälsjacka designad att fungera optimalt både separat och tillsammans med våra underställ. Rejäl YKK dragkedja gör att du kan reglera värmen och integrerade tumhål håller ärmarna på plats och kan bäras inuti handskarna för extra värme. Fickor på båda sidor och skuren i vår karaktäristiska skärning som är längre bak för värme och skydd. Ton i ton brodyr på ryggen och vävt tygmärke på bröstet. Mjukt och skönt material till 22 % tillverkat av förbrukade PET flaskor, certifierat av Global Recycled Standard. Stretchig mesh på insidan för maximal komfort.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg/material: 22 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.