0

Fleece | Big Bear Sherpa Pants - Faded Pink |

Mysigaste resebyxan som du aldrig kommer frysa i är gjorda av 22 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester.

Dessa kommer vara favoritbyxan att dra på för att hålla värmen efter backen.

799,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Mysigaste resebyxan som du aldrig kommer frysa i är gjorda av 22 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester. Dessa kommer vara favoritbyxan att dra på för att hålla värmen efter backen. Byxmodellen har två fickor och en dragsko i midjan.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.