0

Fleece | Big Bear Sherpa Pants - Peach | L

Våra Big Bear Sherpa Pants är gjorda i ett mjukt och skönt material till 22% tillverkat av förbrukade PET flaskor, certifierat av Global Recycled Standard.

Modellen har två fickor och en dragsko i midjan.

799,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Våra Big Bear Sherpa Pants är gjorda i ett mjukt och skönt material till 22% tillverkat av förbrukade PET flaskor, certifierat av Global Recycled Standard. Modellen har två fickor och en dragsko i midjan. Perfekta att dra på sig under kalla vinterdagar och att resa i till ditt snowboard- eller skidäventyr.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Tyg: 22 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.