0

Fleece | Meg Fleece Cropped - Dangeling Florals | XS

Midjekort fleecetröja med dragsko i 100 % återvunnen Oeko-Tex® Polyester.

Meg Fleece Cropped passar till både berget, till vardags och till äventyr.

799,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Midjekort fleecetröja med dragsko i 100 % återvunnen Oeko-Tex® Polyester. Meg Fleece Cropped passar till både berget, till vardags och till äventyr. Den midjekorta modellen funkar bra till bibs då du undviker bylsiga mellanlager. Fleecetröjans mjuka och varma material i 100% återvunnen polyester håller kylan borta och knapparna framtill gör det smidigt att reglera värmen. Fleecetröjan har även integrerade tumhål som håller ärmarna på plats.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Tyg/material: 100 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.