0

Fleece | Redwood Sherpa Jacket - Faded Pink | XL

Över understället i backen eller som jacka till våren – you decide.

Vår mångsidiga Redwood Sherpa Jacket med foder i stretchig mesh är vårt varmaste mellanlager som även funkar utmärkt som vår- och höstjacka.

999,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Över understället i backen eller som jacka till våren – you decide. Vår mångsidiga Redwood Sherpa Jacket med foder i stretchig mesh är vårt varmaste mellanlager som även funkar utmärkt som vår- och höstjacka.

Tumhål håller ärmarna på plats vid aktivitet och gör att du enkelt kan stoppa in muddarna i handskarna. Vår karaktäristiska skärning som är längre baktill gör att vind och kyla stängs ute. Materialet är tillverkat i 22% återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester. Dragkedja från YKK.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.