0

Fleece | Redwood Sherpa Jacket - Peach | L

Vår Redwood Sherpa Jacket passar lika bra som höst- och vårjacka som ett mellanlager i backen på din snowboard- eller skidresa.

Den värmande sherpafleecen har foder i stretchig mesh och är gjord i 22% återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester.

999,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Vår Redwood Sherpa Jacket passar lika bra som höst- och vårjacka som ett mellanlager i backen på din snowboard- eller skidresa. Den värmande sherpafleecen har foder i stretchig mesh och är gjord i 22% återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester & 88 % Oeko-Tex® Polyester. Modellen har Eivys karaktäristiska långa skärning bak för värme och skydd. Redwood Sherpa Jacket har en rejäl YKK-dragkedja framtill samt tumhål som håller ärmarna på plats och gör det enkelt att stoppa in muddarna i handskarna.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.