0

Fleece | Rest in Fleece Pants - Dangeling Florals | L

Den ultimata resebyxan för snowboard- och skidresan – Rest in Fleece Pant.

Tillverkade i mjuk och varm 100 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester passar den perfekt på väg mot nya äventyr.

699,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Den ultimata resebyxan för snowboard- och skidresan – Rest in Fleece Pant. Tillverkade i mjuk och varm 100 % återvunnen GRS certifierad Oeko-Tex® Polyester passar den perfekt på väg mot nya äventyr. Den fungerar även som mellanlager i backen om du har mellantighta eller större snowboard- eller skidbyxor. Byxmodellen har två fickor och en dragsko i midjan.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.