0

Neckwarmer | Colder Neckwarmer - Faded Brush | Onsesize

Få extra värme och komfort på de kallaste dagarna genom att kombinera våra Colder-neckwarmers med våra hooded underställ som är lägre skurna i kragen.

Tillverkad i vårt underställsmaterial med mjuk och följsamt microfleecefoder på insidan.

299,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Få extra värme och komfort på de kallaste dagarna genom att kombinera våra Colder-neckwarmers med våra hooded underställ som är lägre skurna i kragen. Tillverkad i vårt underställsmaterial med mjuk och följsamt microfleecefoder på insidan.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.