AW20|21 live nu! Utvecklat för att packa mindre - upptäcka mer!

0

Underställ | Icecold Hoodie Top - Yellow Flower | X- Small

799 kr

Vårt nyutvecklade underställ med integrerad neckwarmer och hoodie i ett ger dig optimal värme och skydd på berget. Vi strävar alltid efter att utveckla våra produkter i enlighet med de behov vi möter i vår livsstil och årets nyhet är Hoodie.

Den perfekta balansen mellan street och funktion gör detta plagg otroligt mångsidigt och passar hela din livsstil från vardag till snowboard eller skidresan. Våra underställ kom till under en snowboardsäsong i Alperna för att ge maximal komfort i alla väder och minimera onödigt bagage genom att underlätta vägen från backen till alla andra aktiviteter. Luvan är perfekt att dra upp när det blåser kallt under ”Icecold days”.

Icecold Hoodie Top är gjord i ett snabbtorkande och fukttransporterande material med en mjuk och lätt borstad insida som håller dig varm och torr. Fyrvägsstretch ger optimal rörelse för alla bergets aktiviteter och mönstret som andas punk ger dig nice attityd. Den längre ryggen som når över rumpan är idag nästan lika ikonisk som vår integrerade neckwarmer och är en av Eivys signaturer även på denna modell; den ger extravärme när den håller kalla vindar borta – Eivy always got your back. Med flatlocksömmar slipper du skav och extra långa muddarna med integrerade tumhål håller ärmarna på plats vid aktivitet och kan bäras inuti handskarna för extra värme.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019. Förpackning: Perfekt att använda som necessär på dina resor.

Förpackning: Återvinningsbar packpåse med justerbar snörstängning, använd den på alla dina äventyr!

Modellen är 169 cm och bär storlek S.