0

Neckwarmer | Colder - Wine |

Neckwarmer i stretchigt, snabbtorkande och fukttransporterande underställsmaterial med mjukt och följsamt microfleece-foder på insidan håller dig torr och varm.

Lång nog att dras upp under dina goggles när det är riktigt kallt.

299,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Neckwarmer i stretchigt, snabbtorkande och fukttransporterande underställsmaterial med mjukt och följsamt microfleece-foder på insidan håller dig torr och varm. Lång nog att dras upp under dina goggles när det är riktigt kallt. Perfekt att bäras separat eller tillsammans med våra underställ med luva för extra värme och komfort.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.