Julklapp? Fri frakt & öppet köp till 15e Januari! ✌️

0

Neckwarmer | Colder - Monogram | Onesize

299 kr 150 kr

Vårt Monogram-mönster finns även som separat neckwarmer. I mönstret har vi vävt in våra signifikanta symboler; snöflinga, murgröna och vår ikon. Snöflingan symboliserar att vi är ett Snow Fashion House, Murgrönan visar på varumärkesnamnet Eivys ursprung som kommer från denna växt (Ivy på engelska) som alltid växer sig större och starkare – symboliskt till hur snowboardåkning, skidåkning och äventyr får dig att växa, samt vår ikon som representerar våra produkters multiFUNktionalitet och vart de bärs; från berget till havet.

Colder är gjord i stretchigt underställsmaterial med en lining av mjuk och följsam fleece för att maxa komfort och värme.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.