Julklapp? Fri frakt & öppet köp till 15e Januari! ✌️

0

Sport BH | Cover Up - Navy Monogram | Large

399 kr 200 kr

Sport-bh:n i vårt karaktäristiska monogram-mönster funkar lika bra under underställstoppen som till surfresan. Materialet är solskyddsklassat UPF50 vilket gör den optimal att använda både i vattnet och på beachen.

 

Vår modell Shorty är den kortare modellen av Eivys sport-bh:ar med rejäl resår och en mjuk mesh som förstärker, ger stöd och håller bh:n på plats med maximal komfort. Flatlocksömmar gör att du slipper skav och brottarryggen ger extra stöd för ryggen. Shorty har medium impact-rating och är den perfekta sport-bh:n på medelintensiva aktiviteter såsom snowboard eller skidåkning samt yoga.

 

-       Materialet är Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan

-       Materialet har en mjuk och lätt borstad insida som håller dig varm

-       Snabbtorkande och fukttransporterande material som håller dig torr

-       4-vägs stretch

-       Ogenomskinligt

-       Flatlocksömmar som förhindrar skav

-       Solskyddsrating UPF50+

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.