Julklapp? Fri frakt & öppet köp till 15e Januari! ✌️

0

Sport BH | Cover up - Wine | Large

399 kr

Vår Sport-bh i Cover Up-modell passar lika bra under understället som till träning eller surfresan. Cover Up är sport-bh:n som har längre passform och funkar lika bra till en street look ihop med höga byxor som till andra aktiviteter. Med mjuk mesh på insidan och en ordentlig resår gör det denna till en bra sport-bh för medelintensiva aktiviteter i backen eller på yogapasset. Materialet är solskyddsklassat UPF50 vilket även gör den toppen att använda i vattnet till surfen.

Brottarrygg ger bra stöd tillsammans med en följsam mesh och flatlock-sömmar gör att den sitter perfekt och undviker skav även när du bär ryggsäck på dina resor. Materialet är fukttransporterande och snabbtorkande precis som våra underställ och är ogenomskinliga med fyrvägsstretch för maximal komfort.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.