Drop Three live now | Bring less, go further

0

Underställ | Boyfriends Fit Pants - Dark Ivy

599 kr 300 kr

Perfekta multiFUNktionella loose fit byxan för resan, backen och till vardags.

Loose fit underställsbyxor i stretchigt material med en mjukt borstad insida som håller dig både torr och varm. Boyfriends Fit Pants har flatlocksömmar som förhindrar skav och den oversize passformen gör dem optimala att resa i. De är snabbtorkande och materialets fukttransport gör att dessa sköna underställ passar både på träningspass eller yogauppvärmningen innan backen.

Detta mönster är inspirerat av växten Murgröna (Ivy på engelska). Namnet Eivy har sitt ursprung ur denna växt som alltid växer sig större och starkare. Symboliskt till hur snowboardåkning, skidåkning och äventyr får dig att växa. Bokstaven E gör att ordet blir ett svenskt tjejnamn – Eivy.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.

Förpackning: Perfekt att använda som necessär på dina resor. Tillverkad i återvinningsbart EVA-material, så glöm inte återvinna igen när den är utsliten.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. För övriga frågor se Allmänna Villkor.