Drop Three live now | Bring less, go further

0

Underställ | Icecold Tights - Blue Flower

599 kr 399 kr

Eivys multiFUNktionella underställstights möjliggör lätt packning på resan. Eivys Icecold Tights är understället som maxar funktionalitet och design – ett måste för dina äventyr.

Med en insydd ficka i linningen kan du gömma undan både nycklar och liftkort. Underställstightsen är stretchiga med mjuk lätt borstad insida som håller dig både torr och varm tack vare ett snabbtorkande och fukttransporterande material som dessutom är ogenomskinligt och har UPF50. Den höga midjan ger värme och skydd och flatlocksömmar förhindrar skav.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.

Förpackning: Perfekt att använda som necessär på dina resor. Tillverkad i återvinningsbart EVA-material, så glöm inte återvinna igen när den är utsliten.

Modellen är 169 cm och bär storlek S.

True to size, välj din vanliga storlek. Modellen är 169 cm och bär storlek Small.

SizeWaistInseamLength
X-Small586486
Small646688
Medium706890
Large767092

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. För övriga frågor se Allmänna Villkor.