Julklapp? Fri frakt & öppet köp till 15e Januari! ✌️

0

Sport BH | Shorty - Autumn Bloom

349 kr

Mountain to the sea where I wanna be – vår sport:bh funkar från berget till surfen.


Vår modell Shorty är vår korta variant av sport-bh med bred resår för att hålla allt på plats. Den mjuka meshen och brottarryggen ger både stöd och komfort samt rörelsefrihet samtidigt som flatlocksömmar förhindrar skav. Shorty har medium impact-rating vilket gör att den till den utmärkta träningssbh:n för medelintensiva aktiviteter såsom snowboard eller skidåkning, yoga eller till vardags. Materialet har en solskyddsfaktor på UPF50 och därför är vår sport:bh perfekt att använda även till surfresan.

Materialet är även fukttransporterande och snabbtorkande precis som våra underställ samt ogenomskinliga med fyrvägsstretch för maximal komfort.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.


 

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.