Julklapp? Fri frakt & öppet köp till 15e Januari! ✌️

0

Sport BH | Shorty - Faded Brush

349 kr 175 kr

Mountain to the sea where I wanna be – vår multiFUNktionella sport:bh funkar från berget till surfen.

Modellen Shorty är vår korta variant av sport-bh med bred resår för komfort. Den mjuka meshen och brottarryggen ger både stöd samt rörelsefrihet. Shorty har medium impact-rating vilket gör den till den utmärkta träningssbh:n för medelintensiva aktiviteter såsom snowboard eller skidåkning, yoga eller till vardags. Materialet har en solskyddsfaktor på UPF50 och är därför den optimala sport:bhn att använda även till surfresan.

-       Materialet är Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan

-       Materialet har en mjuk och lätt borstad insida som håller dig varm

-       Snabbtorkande och fukttransporterande material som håller dig torr

-       4-vägs stretch

-       Ogenomskinligt

-       Flatlocksömmar som förhindrar skav

-       Solskyddsrating UPF50

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr. Stay #unboredonboard forever.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.