Julklapp? Fri frakt & öppet köp till 15e Januari! ✌️

0

Sport BH | Shorty - Leopard | X- Small

349 kr

Sport-bh:n i vårt ikoniska leopardmönster som funkar lika bra under underställstoppen som till surfen. Vår modell Shorty är den kortare modellen av Eivys sport-bh:ar med rejäl resår och en mjuk mesh som förstärker, ger stöd och håller bh:n på plats med maximal komfort. Flatlocksömmar gör att du slipper skav och brottarryggen ger extra stöd för ryggen. Shorty har medium impact-rating och är den perfekta sport-bh:n på medelintensiva aktiviteter såsom snowboard eller skidåkning samt yoga. Många använder den även till surfresan då materialet är solskyddsklassat UPF50.

Materialet är fukttransporterande och snabbtorkande precis som våra underställ samt är ogenomskinliga med fyrvägsstretch för maximal komfort.

Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex® certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.