0

Alpinstrumpor | Over Knee Wool - Black | 36-38

Vår ikoniska Cheerleader Over Knee-modell är den ultimata ullstrumpan både för backen och till vardags.

Är du frusen kommer detta bli din nya favoritstrumpa som tack vare längden kan fungera som ett ”lager 2” i backen eller som värmande Over Knee-strumpor under en kjol till vardags.

399,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Vår ikoniska Cheerleader Over Knee-modell är den ultimata ullstrumpan både för backen och till vardags. Är du frusen kommer detta bli din nya favoritstrumpa som tack vare längden kan fungera som ett ”lager 2” i backen eller som värmande Over Knee-strumpor under en kjol till vardags. Flexzon över ankeln samt vadderad toe-box och undersida för att minimera kyla och stötar. Många Eivytjejer svär vid att detta är modellen de aldrig fryser i.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Oeko-Tex certifierad 33 % ull, 33 % akryl, 26 % polyester, 5 % nylon & 3 % elastan.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.