0

Alpinstrumpor | Under Knee - Leopard |

Matcha ditt leopardunderställ med våra leopardstrumpor.

Funktioner som flexzon över ankeln samt vadderad toe-box och undersida för att minimera kyla och stötar gör dessa strumpor till ett must- have i garderoben.

299,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Matcha ditt leopardunderställ med våra leopardstrumpor. Funktioner som flexzon över ankeln samt vadderad toe-box och undersida för att minimera kyla och stötar gör dessa strumpor till ett must- have i garderoben. Alpine Socks är en allround-modell som passar både vardagens och resans alla äventyr.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Oeko-Tex certifierad 98% Polyester & 2 % Elastan.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.