0

Alpinstrumpor | Under Knee Wool - Grey Melange | 39-41

Eivys korta Cheerleader modell i ullblandning passar perfekt både i boots och pjäxor som till vardags i kallare temperaturer.

Genom åren har så många Eivytjejer sagt till oss att detta är världens bästa strumpa, de fryser inte längre om fötterna i dessa.

349,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Eivys korta Cheerleader modell i ullblandning passar perfekt både i boots och pjäxor som till vardags i kallare temperaturer. Genom åren har så många Eivytjejer sagt till oss att detta är världens bästa strumpa, de fryser inte längre om fötterna i dessa. Tillverkade i ullblandning för värme och flexzoner över ankel med vadderad toe-box och undersida för att minimera stötar och kyla.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Oeko-Tex certifierad 33 % ull, 33 % akryl, 26 % polyester, 5 % nylon & 3 % elastan.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.