Julklapp? Fri frakt & öppet köp till 15e Januari! ✌️

0

Alpinstrumpor | Over Knee Wool - Black | 36-38

399 kr

Vår ikoniska Cheerleader Over Knee-modell är den ultimata ullstrumpan både för backen och till vardags. Är du frusen kommer detta bli din nya favoritstrumpa som tack vare längden kan fungera som ett ”lager 2” i backen eller som värmande Over Knee-strumpor under en kjol till vardags. Flexzon över ankeln samt vadderad toe-box och undersida för att minimera kyla och stötar. Många Eivytjejer svär vid att detta är modellen de aldrig fryser i.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Oeko-Tex certifierad 33 % ull, 33 % akryl, 26 % polyester, 5 % nylon & 3 % elastan.

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.