AW20|21 live nu! Utvecklat för att packa mindre - upptäcka mer!

0

Alpinstrumpor | Over Knee Wool - Offwhite

399 kr

Cheerleader Wool Over Knee Sock är den ultimata ullstrumpan där mode och funktion har kombinerats till en multiFUNktionell strumpa. Lika varm och funktionell som i backen är den också till vardags kombinerat med t ex en kjol. Denna strumpa kan även fungera som ett lager 2 tack vare dess långa längd. Vår Over Knee-modell har blivit ikonisk för oss och genom funktioner som flexzoner över ankel och vadderad toe-box samt undersida möts både funktion och design. En varm modell tack vare ullblandningen.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Oeko-Tex certifierad 33 % ull, 33 % akryl, 26 % polyester, 5 % nylon & 3 % elastan.

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.