AW20|21 live nu! Utvecklat för att packa mindre - upptäcka mer!

0

Alpinstrumpor | Under Knee Wool - Grey Melange | 36-38

349 kr

Eivys korta Cheerleader modell i ullblandning passar perfekt både i boots och pjäxor som till vardags i kallare temperaturer. Genom åren har så många Eivytjejer sagt till oss att detta är världens bästa strumpa, de fryser inte längre om fötterna i dessa. Tillverkade i ullblandning för värme och flexzoner över ankel med vadderad toe-box och undersida för att minimera stötar och kyla.

Från vårt modehus vid foten av berget i Åre skapar Eivy multiFUNktionella produkter för lätt packning och oändliga äventyr.

Tyg: Oeko-Tex certifierad 33 % ull, 33 % akryl, 26 % polyester, 5 % nylon & 3 % elastan.

Fri frakt inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur står du för returfrakten och vid byte av storlek har vi fri returfrakt. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dig drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.