0

Underställ | Iceold Tights - Wild Garden | XS

Icecold Tights - Wild Garden är höstens Web Exclusive-underställ, endast tillgängligt på eivyclothing.

com i begränsat antal.

599,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Icecold Tights - Wild Garden är höstens Web Exclusive-underställ, endast tillgängligt på eivyclothing.com i begränsat antal. First come, first served.


Detta är tightsen som kombinerar fashion and function på ett multiFUNktionellt vis. Underställstightsen är gjorda i fyrvägsstretch med en mjuk, lätt borstad insida som håller dig torr och varm tack vare vårt snabbtorkande och fukttransporterande material som är ogenomskinligt och har UPF50. Den höga midjan håller tightsen på plats med en snygg och skön resår och ger dessutom värme och skydd samtidigt som flatlocksömmar förhindrar skav. I en insydd ficka i linningen kan du lägga undan både liftkort och bankkort.


Våra multiFUNktionella underställ designades under en snowboardsäsong i Alperna för att möjliggöra lätt packning i form av ett mångsidigt plagg som funkar i alla situationer på ditt äventyr oavsett om du är i backen, på gymmet eller på fest! Stay #unboredonboard forever.


Tyg: Ogenomskinligt Oeko-Tex certifierat 85 % Polyester & 15 % Elastan med UPF50+ solskydd nyutvecklat för 2019.


Förpackning: Perfekt att använda som necessär på dina resor. Tillverkad i återvinningsbart EVA-material, så glöm inte återvinna igen när den är utsliten.


Modellen är 169 cm och bär storlek S.