0

Underställ | Boyfriends Fit Hoodie Top - Dark Ivy |

Har du opplevd at kjæresten din stjeler Eivy-undertøyet ditt? Det har vi opplevd så mange ganger at vi har utviklet en undertøy i en oversize-modell som gjør at den passer enda bedre som unisex.

Originalen.

749,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Har du opplevd at kjæresten din stjeler Eivy-undertøyet ditt? Det har vi opplevd så mange ganger at vi har utviklet en undertøy i en oversize-modell som gjør at den passer enda bedre som unisex.

Originalen. Vår legendariske undertøy med integrert mykt fleecefôret halsvarmer gjør dagen din i fjelletenda bedre! Undertøyet vårt er utviklet i en snowboardsesong i alpene for å gi maksimal komfort under alle forhold. Lua med halsvarmer er perfekt når det er kaldt, noe som gjør at du slipper ekstra plagg på ”Icecold days”.

Plagget er produsert i elastisk, hurtigtørkende og fukttransporterende materiale med myk, børstet innside som holder deg tørr og varm. Toppens flatlocksømmer hindrer gnaging, og plagget er lengre bak for å gi ekstra varme og beskyttelse. De ekstra lange ermenemed integrerte hull til tommelen holder ermene på plass under aktivitet og kan brukes inni hanskene for å tilføre ekstra varme.

Fra vårt motehus ved foten av fjellet i Åre lager vi multifunksjonelle produkter for lett pakking og endeløse eventyr.

Stoff: Ugjennomsiktig Øko-Tex® Polyester/Elastan med UPF50+ UV-beskyttelse nyutviklet for 2019.

Den resirkulerbare EVA-emballasjen plagget kommer i, er perfekt å bruke som toalettveske når du er ute og reiser.

Modellen er 169 cm høy og har størrelse S.

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.