0

Underställ | Icecold Top - Blue Flower | Medium

Originalen.

Vår legendariske undertøy med integrert mykt fleecefôret lua gjør dagen din i fjelletenda bedre! Undertøyet vårt er utviklet i en snowboardsesong i alpene for å gi maksimal komfort under alle forhold.

699,00 kr
  • Fri frakt
  • Snabb Leverans
  • Stickers med din order!

Originalen. Vår legendariske undertøy med integrert mykt fleecefôret lua gjør dagen din i fjelletenda bedre! Undertøyet vårt er utviklet i en snowboardsesong i alpene for å gi maksimal komfort under alle forhold. Lua med halsvarmer och integrert facemask er perfekt når det er kaldt, noe som gjør at du slipper ekstra plagg på ”Icecold days”.

Plagget er produsert i elastisk, hurtigtørkende og fukttransporterende materiale med myk, børstet innside som holder deg tørr og varm. Toppens flatlocksømmer hindrer gnaging, og plagget er lengre bak for å gi ekstra varme og beskyttelse. De ekstra lange ermenemed integrerte hull til tommelen holder ermene på plass under aktivitet og kan brukes inni hanskene for å tilføre ekstra varme.

Fra vårt motehus ved foten av fjellet i Åre lager vi multifunksjonelle produkter for lett pakking og endeløse eventyr.

Stoff: Ugjennomsiktig Øko-Tex® Polyester/Elastan med UPF50+ UV-beskyttelse nyutviklet for 2019.

Den resirkulerbare EVA-emballasjen plagget kommer i, er perfekt å bruke som toalettveske når du er ute og reiser.

Modellen er 169 cm høy og har størrelse S.

True to size, välj din vanliga storlek. Vid tvekan, välj storleken större. Modellen är 169 cm och bär storlek Small.

StorlekBröstMidjaFramBak
X-Small86826575
Small90866777
Medium94907080
Large98947484

Vi bjuder på frakten till dig inom Sverige! Vi skickar med Postnord Varubrev vilket tar 1-3 dagar att nå din brevlåda. Är paketet för stort för din brevlåda får du ett SMS eller e-postmeddelande och kan hämta ut det på ditt närmaste utlämningsställe. Vid retur/byte av storlek står du för returfrakten. Klistra på returfraktsedeln som medföljer i ditt paket så hanterar vi denna direkt den kommer in på vårat lager. När vi återbetalar returen till dej drar vi av en kostnad på 39 kr för returfrakt inom Sverige.